

# **InFinity Forum 2.0**

# GIFT-IFSC: Nerve Centre for New Age Global Financial Services

### 9<sup>th</sup> December, 2023

### Tentative - Agenda

All Times are in Indian Standard Time (IST)

	Inauguration of Infinity Forum 2.0
10.30 AM – 10.35 AM (5 min)	Welcome Address Shri K Rajaraman, Chairperson, IFSCA
10.35 AM – 11.10 AM (35 min)	Inaugural Address (Virtual) Speaker: Shri Narendra Modi, Honourable Prime Minister of India
11.10 AM-11.13 AM (5 Min)	Vote of Thanks Shri Hasmukh Adhia, Chairman, GIFT City Co. Ltd.
	Vision for GIFT-IFSC
11.13 AM-11.17 AM (04 Min)	Welcome Address Shri Hasmukh Adhia, Chairman, GIFT City Co. Ltd.
11.17 AM – 11.32 AM (15 min)	Special Address Speaker: Shri Bhupendra Patel, Honourable Chief Minister of Gujarat
11.32 AM-11.52 AM (20 Min)	Keynote Address (Virtual) Speaker: Smt. Nirmala Sitaraman, Honourable Minister of Finance and Corporate Affairs, India
11.52 AM- 11.55 AM (03 Min)	Vote of Thanks Shri Tapan Ray, MD & CEO, GIFT City







	Session 1: Plenary Track
12.00 PM – 12.10 PM (10 Min)	Context Note by BCG Mr. Mayank Jha, MD and Partner, Boston Consulting Group
12.10 PM – 12.30 PM (20 Min)	InFinity Talk Shri Uday Kotak, Founder and Director, Kotak Bank
12.30 PM- 1.10 PM (40 Min)	InFinity Panel Topic: Making of a New Age International Financial Centre The panel will focus on comparing the role of traditional financial centers vis a vis the new age international financial centers which are excelling in providing more niche financial services that are coming into existence. Further, the panel will discuss why the traditional financial centres would have to adapt to the changing times for their survival.  Panelist: - Mr Sanjeev Sanyal, Member, Prime-Minister Economic Advisory Council, Govt of India - Ms Zarin Daruwala, CEO, Standard Chartered, India - Mr Nikhil Kamath, Co-Founder, Zerodha
	Panel Lead: Ms. Kaku Nakhate, Country Executive, Bank of America, India
1.10 PM to 1.30 PM (45 Min)	Keynote Address (Virtual) Speaker: Shri Piyush Goyal, Hon'ble Minister of Commerce and Industry, Minster of Consumer Affairs, Food, Public Distribution and Textiles, Government of India)
1.30 PM to 2.10 PM (40 Min)	Lunch
	Session 2: Green-Track
2.10 PM to 2.20 PM (10 Min)	Context Note by BCG Mr. Anirban Mukherjee, MD and Partner, Boston Consulting Group







2.20 PM to 2.40 PM (20 Min)

#### **InFinity Talk**

Shri K V Kamath, Chairman, NaBFID

2.40 PM to 3.20 PM (40 Min)

#### **InFinity Panel**

#### Topic: Making a case for "Green-Stack"

What could be the building blocks for a Global Green-stack? What could be the various layers of this stack? How and where can the countries collaborate to build such as stack? Whether the challenges in different carbon markets (VCM/CCM), green-finance, Transition Finance be addressed through this Green Stack.

#### Panelist:

- Mr. Mathias B.Pontoppidan Managing Partners, Pontkok ESG Advisory
- Mr. Anirban Mukherjee, MD and Partner, Climate & Sustainability initiative in India, BCG
- Mr Kulin Lalbhai, Executive Director, Arvind Ltd.
- **Ms. Riddhima Yadav,** Vice President, Strategic Initiatives; Brookfield Asset Management

Panel Lead: Ms. Anjali Bansal, Founding Partner, Avaana Capital

**Session 3: Silver-Track** 

3.20 PM To 03.30 PM (10 Min)

#### **Context Note by BCG**

Mr Alpesh Shah, MD and Sr. Partner, Boston Consulting Group

3.30 PM To 3.50 PM (20 Min)

#### **InFinity Talk**

Shri Anand Mahindra, Chairperson, Mahindra Group

3.50 PM to 4.30 PM (40 Min)

#### **InFinity Panel**

#### **Topic: Longevity Economy**

The Panel will focus on various questions around Longevity Ecosystem? What are the challenges and Opportunities of Longevity Economy? How are countries coping up with the challenges?

What it means for India?

Panelist:







	- Ms. Margaretta Colangelo, Longevity Economy, and Al Expert
	- Mr. Rajeev Memani, MD and Senior Partner, EY
	- Dr. Sharvil Patel, Managing Director, Zydus Lifesciences
	- <b>Mr. Nilesh Shah, Managing Director</b> , Kotak Mahindra Asset Management Company Ltd
	Panel Lead: Mr. Nitin Jaiswal, Bloomberg
4.30 PM – 4.50 PM (20 Min)	Valedictory Address: Shri Ashwini Vaishnav, Hon'ble Minister for Railways, Communications, Electronics & Information Technology, Government of India
4.50 PM – 5.00 PM (10 Min)	Announcement (Launch of Longevity Cohort)
5.00 PM – 5.10 PM (10 Min)	Concluding Remarks and Vote of Thanks Shri Dipesh Shah, Executive Director, IFSCA
5.10 PM – 5.25 PM (15 Min)	HIGH TEA

\*\*\*\*\*



